Orkla - Foods česko a Slovensko

01. 07. 2021

Úspěch u spotřebitelů

V letošním ročníku “Volba spotřebitelů 2021 – Nejlepší novinka“ jsme vyhráli ve čtyřech kategoriích!

Úspěch u spotřebitelů
Úspěch u spotřebitelů

Dne 17. června byly vyhlášeny výsledky 21. ročníku programu “Volba spotřebitelů 2021 – Nejlepší novinka“, jehož cílem bylo ocenit nejúspěšnější inovace a novinky na českém trhu uvedené od ledna 2020 do května 2021. Vítězné produkty vzešly z exkluzivního výzkumu na reprezentativním vzorku čtyř tisíc respondentů, který provedla agentura Nielsen.  

U spotřebitelů jsme zabodovali v kategorii dehydratovaný jídel – Vitana Rychlé večeře, v kategorii džemy – Hamé Extra džemy, v kategorii mražených/chlazených jídel – Znojmia mražená zelenina a v kategorii dětských příkrmů – Maso-zeleninové příkrmy Hamánek

„Ocenění od spotřebitelů je pro nás vždy velkou motivací. I v nelehké době pandemie koronaviru jsme dokázali pokračovat v inovacích našich výrobků a plnit nové požadavky spotřebitelů. Za výhrou ve čtyřech kategoriích stojí značné úsilí mnoha kolegů z různých oddělení, za což jim patří velké díky,“ říká Michal Panocha, ředitel marketingového oddělení.  

Organizátor soutěže společnost Atoz také v letošním roce podpoří vítězné výrobky v TV, outdooru, tištěných/on-line médiích, obchodních centrech a městské hromadné dopravě.